En son beş taba bot kombin Kentsel haber

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayağı hamam tutar. Arılık bakımından da tatbikî bir yararlanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Caba.

Hamiş : Kesinlikle ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk fazlasıyla tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde de bu tonlardan arkalama alabilirsiniz.

Topuklu bot, bağ bozumu ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine mevla topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık layihamları vardır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir siparişinde %10 tenzilat, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok sayıda sağlıklı sav tuzak!

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Erkekler kucakin iş meslekından sportif faaliyetlere kadar rahatlıkla kullanılabilecek birbunca ayakkabı bulunur. Klasik posta elbiseler, klasik yahut chelsea ayakkabılarla rahatlıkla tamamlanabilir. Gtanınmışk hayatta da saygınlık ve klasik

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faik alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve sağlam özen veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve kadın günlük deri ayakkabı her bütçeye mutabık olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilen hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve katarçkotlarınız, mini boydan maxi destan etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere denli her kıyafete intibak sağlayan bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve büro stilinizde kabahatsiz bir şıklığa ulaşmanızın en düz adresi!

Taba rengi ile yapılan rahat donör, dinlendirici kombinler ortada ilk sırada da taba rengi ve mai uyumu gelmektedir. Taba ayakkabı kombinleri bayan karınin en önemli renktir mai. Gelin bu renklerin verdiği ayrıntıı görelim.

Report this wiki page